2 Ağustos 2014 Cumartesi

Büyük Heyecanda 6. Randevu

Sugören Şehit Mustafa İnan Halı Saha Turnuvası'nda meşin yuvarlak 6. kez santraya geliyor.

İlki 2009 yılında Sugören.NET tarafından organize edilen ve bu yıl altıncı kez düzenlenen Sugören Halı Saha Turnuvasında heyecan yeniden başlıyor.


Turnuva bu yıl Sugören Spor Organizasyonuyla Düzenlenecek 

Bu yıl Sugörenspor organizasyonuyla Şehit Mustafa İNAN anısına düzenlenecek Sugören Halı Saha Turnuvası, Sugören’e futbol heyecanını yeniden yaşatacak.

Sugörenlileri yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaştırıp eğlenceli bir atmosferde biraraya getirmeyi, Sugören'de dostluk bağlarını güçlendirerek, köylüler arasında dayanışmayı sağlamayı ve yoğun iş temposunda sıkılan Sugörenlilerin motivasyonunu arttırmayı amaçlayan ve bu yıl 6.si düzenlenecek olan halı saha turnuvasının genel koordinasyonunu Ali YETİMOĞLU ve Hasan CANDAR sağlayacak.

Son Başvuru Tarihi : 27 Temmuz Pazar 

Turnuva katılmak isteyen takımlar listelerini 27 Temmuz Pazar akşamına kadar kulüp binasına bırakabilecek . Turnuva fikstürü kayıtların tamamlanması ve takımların netleşmesinin ardından çekilecek kura ile belirlenecek. Maçların 30 Temmuz Çarşamba akşamı Yalova Gençlerbirliği Spor Tesisleri'nde başlaması öngörülüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerindeki ilk altı profil üyeliğiniz yoksa;
Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da
Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz

Kungirikspor © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates