2 Eylül 2013 Pazartesi

3. Hafta Kungirikspor'un Liderliği İle Sona Erdi


Sugörenlileri yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaştırıp eğlenceli bir atmosferde bir araya getirmeyi, Sugören'de dostluk bağlarını güçlendirerek, köylüler arasında dayanışmayı sağlamayı ve yoğun iş temposunda sıkılan Sugörenlilerin motivasyonunu arttırmayı amaçlayan ve bu sene SUGEM organizasyonuyla düzenlenen Sugören Şehit Mustafa İNAN Halı Saha Turnuvası'nda 3. hafta müsabakaları kıyasıya mücadeleye sahne oldu.


Kungirikspor Vites Düşürmüyor

Geçtiğimiz 2 sene finalde kupayı kaçıran ve bu seneye de şampiyonluk parolasıyla başlayan ve istikrarlı kadrosunu muhafaza eden Kungirikspor haftanın kapanış maçında Pazar akşamı Kırmızı Şeytanlar'la karşılaştı.

Maçın 12. dakikasında Kerim ÖZTOPRAK'ın attığı golle 1-0 öne geçen ancak daha sonra Şahin MALKARA'nın 2 golüne engel olamayarak bir anda soğuk bir duş yaşayan Kungiriklerin kendisini toparlaması geç olmadı. Genç yıldızı Kerim ÖZTOPRAK'la 2 gol daha bularak soyunma odasına 3-2 galip giden Kungirikspor özellikle ikinci yarı Yakup ÖZHAN'ın da oyuna dahil olmasıyla daha kontrollü bir oyun ortaya koydu. Kırmızı Şeytanlar'da oyuna ikinci yarıda giren Semih KILAVUZ takıma ve oyuna hareketlilik getirirken Kerim ÖZTOPRAK (2) ve Alperen BAŞARAN'la 2 gol daha bulan Kungirikspor'a karşı, Mustafa OCAK'ın penaltıdan kaydetttiği gol yeterli olmayınca haftanın kapanış müsabakası 6-3 Kungirikspor lehine sonuçlandı. Bu sonuçla Kungirikspor namağlup lider ünvanını sürdürürken Kırmızı Şeytanlar 4 puanda kaldı. Maça yorgun çıkmasına rağmen attığı 5 golle tüm alkışları hak eden Kerim ÖZTOPRAK Maçın Adamı oldu.
3. Hafta Sonunda Puan Durumu
Dördüncü Hafta heyecanı 7 Eylül Cumartesi günü Arena 77 Halı Saha Tesisleri'nde oynanacak müsabakalarla sürecek.

Kungirikspor fikstürü için tıklayınız..

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerindeki ilk altı profil üyeliğiniz yoksa;
Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da
Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz

Kungirikspor © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates