6 Temmuz 2011 Çarşamba

Kungirik Spor Yarı Finale İnanıyor


Şehit Mustafa İNAN Sugören Halı Saha Turnuvası'nın ikinci haftasında Gül Spor'u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Yarı final şansını devam ettiren ve bu hafta Höyük Spor'la yarı final için kozlarını paylaşacak Kungirik Spor maç öncesi Kent Ormanı ve Delmece Yaylası'nda stres attı, kros ve rejenerasyon idmanı yaptı.

Cumartesi akşamı oynanan müsabaka sonrası Kungirik Spor sponsoru Sugören Süt ve Köy Sepeti'nin davetiyle önce sahilde dondurma keyfi yapan Kungirik Spor sonrasında Kent ormanı ve Delmece Yaylası'nda antreman yaptı stres attı.

Kros ve düz koşu yapan Kungirik Spor Çifte Şelale ve Dipsiz Gölü ziyaret etti, Delmece Yaylası'nda devam eden şenliklere katılarak barbekü partisinde Gül Spor galibiyetini kutlarken, Höyük Spor maçı için moral depoladı.

Sponsorlara Teşekkür

Sahildeki dondurma keyfinde takım sponsoru Sugören Süt ve Köy Sepeti yetkilisi Taner KÜLÜŞLÜ'ye bir de süpriz yapan ve adına hazırlanan formayı hediye eden takım sorumlusu Erhan TAŞÇI "Sponsorlarımıza gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz, Höyük Spor maçında da desteklerine layık olmaya çalışacağız" dedi.





0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilmek için:
Yorumlama biçimi seçeneklerindeki ilk altı profil üyeliğiniz yoksa;
Adı/URL profilini seçip kendi belirlediğiniz isimle URL kısmını boş bırakarak yorum yazabilir ya da
Anonim profili seçeneği ile isimsiz olarak yorum yapabilirsiniz

Kungirikspor © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates